Driel is een actief dorp met een tal aan unieke activiteiten, welke door een groot gilde aan enthousiaste vrijwilligers wordt gedragen. Denk aan ons Kersenfeest, maar ook bijvoorbeeld de Speelweek en DeSintKan.Dit maakt ons dorp uniek in de regio! Ook de jaarlijkse bijdrage van Rabobank clubkascampagne maakt dit mede mogelijk en daarom vragen wij u ons te steunen. Dit kost je enkel wat tijd. Kortom: een kleine moeite, groot plezier!

Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe jaarlijks het verenigingsleven in de regio Maas en Waal en de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Hiervoor stelt de Rabobank een geldbedrag beschikbaar, dit jaar is dat een bedrag van € 150.000,-. Jij kan meebepalen hoe dit geld verdeeld wordt!

Hoe werkt het?

Ieder lid van Rabobank Maas en Waal – Oost Betuwe mag van 15 tot en met 28 april in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete vereniging. Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, ontvangen tijdig een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure.

Wie kunnen er stemmen?

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per mail of post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van maandag 15 april t/m zondag 28 april brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Dus steun het Kersenfeest Driel en denk ook aan de andere Drielse verenigingen. U heeft meerdere stemmen en dus kunt meerdere clubs steunen. Wij hopen op uw medewerking.

Alvast hartelijk dank!

https://www.clubkascampagne.nl/


Bestuur Kersenfeest Driel

(PS. Delen wordt zeer gewaardeerd)