In verband met de huidige Covid-19 maatregelen bereiden wij twee scenario’s voor.

Medio mei beslissen wij of wij live met tent kunnen of dat wij een digitale editie gaan organiseren. Hoe dan ook. Er komt een Kersenfeest 2021!

Alleen wanneer wij live mogen met de tent dan presenteren wij:

(Moeten wij digitaal, schuift onderstaand programma een jaar op naar Kersenfeest 2022)

Vrijdag 2 juli is wederom, wegens succes geprolongeerd, Q Music the party!!

The Red Edition

Qmusic the Party

Zaterdag 3 juli 2021 hebben wij een topact kunnen contracteren: Where bands meet DJ!

Q5 New Style

Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie.

Q5 New Style is veel meer dan alleen muziek, het is een concept waarbij muziek de basis vormt voor een totaalbeleving. Licht, video, sound en fx worden niet aan het toeval overgelaten, maar gaan voor elk nummer op de ontwerptafel.De band werkt hiervoor met technieken die tot voor kort alleen bij stadionacts gebruikelijk waren. Hiermee brengt de band een nieuwe standaard naar feesttenten, festivals en bedrijfsevenementen.

Internationaal niveau

Het unieke concept en de populariteit van Q5 New Style blijven niet binnen onze landsgrenzen. In Duitsland timmert de band al enkele jaren aan de weg en is inmiddels een gevestigde naam in de Duitse megatenten, discotheken en festivals. Naast Nederland en Duitsland speelde de band de afgelopen jaren onder andere in Spanje, België en Oostenrijk op (tent)feesten, internationale bedrijfsevenementen en sportevenementen.

Waarschuwing!!!!!

Confetti plakt in je haar en met je laatste beetje stem schreeuw je ‘we want more!’ Je zou het nog wel rustig aan doen en vraagt je hardop af: ‘Waar ging dit mis?’
Q5 combineert de beste eigenschappen van een band en een DJ. Creëert snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen en brengt je van de ene in de andere verbazing. Q5 is soms rock, soms dance en alles daar tussenin. Kan entertainen als een band en beuken als een DJ, maar altijd op een eigen manier. Waar elke andere band stopt, gaat Q5 nog een stap verder. Want net als je denkt dat het hoogtepunt is bereikt, dan dendert Q5 er nog een keer extra overheen. Q5 verovert je en sleurt je mee in een totaalbeleving van muziek, video en fx. Probeer maar eens stil te staan als de rest helemaal uit z’n dak gaat! Deze show is geïnspireerd op grote internationale acts en brengt herkenbare hits in verrassend originele versies die iedereen moeiteloos meezingt.
Wij zeggen alvast sorry, voor je kater en je schorre stem, terwijl jij je afvraagt hoe het zó ver heeft kunnen komen.

Noteer maar vast in je agenda enneh …entree is natuurlijk gratis. Mis het niet!