Nog enkele kraamplaatsen vrij!
De eerste landelijke Drielse fair zal plaatsvinden op zaterdag 1 juli 2017 van 12-17 uur. Om de fair een landelijk karakter te geven wordt de markt definitief op het Duivenveldje gehouden.

Een landelijke fair is een Brocante markt waar bedrijven geheel in landelijke stijl hun waren verkopen. Om de markt ook een Driels tintje te geven, zijn natuurlijk ook Drielse ondernemers van harte welkom om hun diensten te presenteren. De markt zal in gepaste stijl worden aangekleed en opgefleurd. Drielse boeren zorgen gezamenlijk voor de landelijke touch, dus laat u verrassen!

Kortom: een gezellige markt, die hopelijk veel mensen uit de wijde omgeving aantrekt.

In tegenstelling tot eerdere berichten kunnen Drielse verenigingen zich ook presenteren, maar het is expliciet niet meer de bedoeling dat er loten verkocht gaan worden. Dus wees creatief en verkoop bijv. potjes zelfgemaakte jam of iets dergelijks. Graag in overleg zodat er genoeg diversiteit is in het marktaanbod.

Heeft u vragen of idee├źn voor deze markt of bent u nog niet door ons benaderd, dan kunt u contact opnemen via markt@kersenfeestdriel.nl. Reserveren kan nog tm 20 juni.