IVM de slechte weersvoorspellingen verhuizen wij de markt naar de feesttent ad Patrijsstraat in Driel!

Ook de tijden zijn gewijzigd. De markt vind nu plaats van 11.00 uur tm 16.30 uur! Nadere info volgt…..

Wels 2 wielers - Drielse Landelijke Fair

Na 65 jaar een traditionele jaarmarkt te hebben georganiseerd, hebben wij in 2016 besloten om geen jaarmarkt meer te organiseren. Het was aanvankelijk de bedoeling een brocante markt in Franse stijl te doen. Toch hebben we besloten om het dichter bij Driel te houden en te kiezen voor een Drielse landelijke fair. Naar ons idee moeten we van concept veranderen, omdat de bezoekersaantallen steeds verder teruglopen en we hopen dan ook met deze markt weer meer bezoekers te trekken. De markt zal plaatsvinden op zaterdag 1 juli 2017 van 12-17 uur. Om Om de fair een landelijk karakter te geven wordt de markt op het Duivenveldje gehouden.

Een landelijke fair is een Brocante markt waar bedrijven geheel in landelijke stijl hun waren verkopen. Om de markt ook een Driels tintje te geven, zijn natuurlijk ook Drielse ondernemers van harte welkom om hun diensten te presenteren. De markt zal in gepaste stijl worden aangekleed en opgefleurd. Drielse boeren zorgen gezamenlijk voor de landelijke touch, dus laat u verrassen!

Kortom: een gezellige markt, die hopelijk veel mensen uit de wijde omgeving aantrekt.

Heeft u vragen of ideeën voor deze markt of bent u nog niet door ons benaderd, dan kunt u contact opnemen via markt@kersenfeestdriel.nl.

De 1e Drielse landelijke fair wordt mede mogelijk gemaakt door Wels 2 wielers.