Na 65 jaar een traditionele Jaarmarkt te hebben georganiseerd, hebben wij besloten om dit jaar geen Jaarmarkt meer te organiseren maar te kiezen voor een Brocante Markt.

De belangstelling voor een traditionele Jaarmarkt nam ieder jaar af en ook het bezoekersaantal liep terug. Vorig jaar zijn wij zijn met een delegatie op de Brocante Markt in Hummelo wezen kijken. Dit was een gezellige markt, waar veel mensen op af kwamen uit de wijde omgeving.

Een Brocante Markt is een markt waar bedrijven die gespecialiseerd zijn in brocante hun spullen verkopen. Het betreft originele authentieke voornamelijk Franse spullen.

Het zal dus geen Luikse markt of rommelmarkt worden, maar een professionele markt in een Franse sfeer. Naast brocante is er ruimte voor kunst, Franse cultuur en streekproducten. Tijdens de markt zullen er diverse optredens zijn van chansonniers en artiesten met Franse muziek.

Heeft u vragen of idee├źn voor deze markt of bent u nog niet door ons benaderd, kunt u contact opnemen met ons via info@kersenfeestdriel.nl .

Tijdens de Brocante Markt gaan wij alleen bedrijven toelaten, dus geen particulieren die hun spullen willen verkopen.