68E Albert Heijn: Ger Koopman Wielerronde van Driel

Hoofdsponsor Kersenfeest Driel: (Klik op logo voor website)

AH-Ger-Koopman

 

Dit jaar organiseert WTC De Betuwe uit Driel de 68ste Albert Heijn Ger Koopman Wielerronde van Driel.

Dit jaar wordt er een wedstrijd georganiseerd voor de dames nieuwelingen/junioren en een wedstrijd voor Junioren/Sportklasse/Amateur renners (alle met KNWU licentie).

Tussen bovenstaande KNWU wedstrijden er een senioren wedstrijd georganiseerd voor niet-KNWU licentie houders. Aan de start van deze koers verwachten we veel renners van WTC De Betuwe maar kunnen ook andere fietsers met sportieve aspiratie meedoen uit Driel of omgeving.

Omdat de werkzaamheden aan de Molenstraat/Baltussenweg zijn afgerond vindt de koers weer plaats op het traditionele parcours met de start in de Kerkstraat, hierna via de Molenstraat, Baltussenweg en Patrijsstraat weer terug naar de Kerkstraat.

Programma

Wielerwedstrijd in Driel voor recreanten op zondag 1 juli om 12:00 uur!

Op zondag 1 juli vindt in Driel de 68e Albert Heijn: Ger Koopman Wielerronde plaats.

Naast wedstrijden voor licentiehouders is er om 12:00 uur een wedstrijd voor recreanten. Hier mag iedereen starten die niet in het bezit is van een KNWU licentie (Basislicentie KNWU is toegestaan). Deze wedstrijd wordt georganiseerd voor de regionale fanatieke toerfietser zodat zij kennis kunnen maken met de wedstrijdsport.

Inschrijven is mogelijk op de dag van de wedstrijd. Meld je minimaal een half uur van te voren bij de inschrijftafel in de Kerkstraat. Helm is verplicht en minimale leeftijd 18 jaar.

  • 10:30 – 12:00 Dames nieuwelingen/junioren:
    • De wedstrijd voor dames start om 10:30 uur. Deelnemen kan alleen met een KNWU licentie, inschrijven is mogelijk via de KNWU site.
  • 12:00 – 13:00 wedstrijd voor niet-licentiehouders;
    • Deze wedstrijd wordt georganiseerd om regionale fanatieke toerfietser kennis te laten maken met de wedstrijdsport. Renners met een KNWU licentie mogen niet starten in deze categorie (Basislicentie is toegestaan). Inschrijven is mogelijk op de dag van de wedstrijd. Helm is verplicht, minimale leeftijd is 18 jaar.
  • 14:00 – 15:30 Junioren/Sportklasse/Amateurs
    • Deelnemen kan alleen met een KNWU licentie, inschrijven is mogelijk via de KNWU site.

 

De wedstrijden worden verreden onder de reglementen van de KNWU.

De organisatie draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijke ongevallen of schade die renners of toeschouwers, voor, tijdens of na afloop van de wedstrijd overkomt. 

Info
Datum: Zondag 1 juli 2018
Organisatie: Wielervereniging WTC De Betuwe uit Driel.
Nadere info volgt snel.

 

Wil je meer weten over wielervereniging WTC De Betuwe, kijk dan eens op de site: www.wtcdebetuwe.nl.