Albert Heijn Ger Koopman - avondvierdaagse

Het Kersenfeest is geen Kersenfeest zonder een Avondvierdaagse. Het mooie aan de Avondvierdaagse is dat iedereen mee kan doen aan hetzelfde evenement; jong en oud komen bij elkaar om in de mooie omgeving van Driel de benen te strekken. Gezellig met vriendjes en vriendinnetjes van school, met je broer, zus vader en/ of moeder, of alleen, het maakt allemaal niet uit. Je kunt met elkaar een mooie prestatie neerzetten.

De Avondvierdaagse start elk jaar op dinsdag. Op vrijdag is het gezamenlijke onthaal door de dorpsbewoners en mensen uit de omgeving. Voor de intocht wordt er verzameld op het parkeerterrein bij RKSV Driel. Vanuit hier wordt er in een lange optocht richting dorpskern gelopen en zal eindigen bij de Feesttent. Voor muzikale omlijsting zal natuurlijk worden gezorgd door Muziekvereniging Concordia uit Driel.

Start en Finish
De start en finish is bij de Feesttent aan de Patrijsstraat, net achter Bakkerij Van Binsbergen. De starttijden zijn van dinsdag tm donderdag van 18.00 uur. Op Kersenrode vrijdag start de 10 km tussen 17.30 en 18.00 uur en de 5 km tussen 18.30 en 19.00 uur.

Routes:

Route-avondvierdaagse-Dinsdag

Route-avondvierdaagse- Woensdag

Route-avondvierdaagse-Donderdag

Route-avondvierdaagse-Vrijdag

ROUTES

Binnenkort komen hier de routes te staan.

Warming up song

WE HEBBEN EEN KERSENFEESTSONG MET DANS!!!!
Ook dit jaar. De eigen warming up song met een dansje erbij. Iedere dag voorafgaand aan de wandeling van de avondvierdaagse doen we de kersenfeest warming up dans met z’n allen in de tent. Bericht voor de kids. Wil jij ook samen met de Kersenkoningin en hofdame het dansje doen? Oefen dan goed. Iedere avond kiezen de danseressen 10 kinderen om op het grote podium in de tent het dansje mee te doen. Als dat geen feest wordt!!!  Enneh succes met oefenen…

Verzoek
Wij verzoeken je vriendelijk doch dringend om ervoor te zorgen dat de routebordjes blijven hangen zoals ze zijn aangebracht. Ieder jaar is het toch weer jammer dat er mensen zijn die ervoor zorgen dat dat andere mensen verkeerd lopen en hierdoor te laat binnenkomen. Ook voor uw  en onze veiligheid vragen wij u in te schrijven. Vorig jaar werden wij overvallen door een slordige 300 zwartlopers. De verkeersregelaars waren hier niet op voorbereid en dit leverde gevaarlijke situaties op. Wij willen u DRINGEND verzoeken zich te laten registreren. Voor uw en onze veiligheid. We gaan op ludieke wijze (Facebook Live onderweg controleren! 😉

Inschrijven
Je kan je op Maandag 25 juni vanaf 19.00 uur inschrijven bij de tent op het feestterrein aan de Patrijsstraat.
Vertrekpunt :Feesttent aan de Patrijsstraat
Locatie :Driel en omgeving
Leeftijd :Alle leeftijden
Deelname :Individueel en/of groepen
Inschrijfgeld :€ 4,50 (of € 2,50 zonder herinnering)