Maak een team en doe mee met de Grote Drielsche Kwis 2019 met een hoofdprijs van maar liefst 250,-!

“De Grote Drielsche Kwis 2019” is een zeer uitdagende interactieve kwis te noemen en wordt georganiseerd in samenwerking met Historische Kring Driel. De eerste editie werd gehouden in 2015 en was een groot succes.

Nooit eerder gehoord van de Grote Drielsche Kwis?

– Wist u dat vorig jaar maar liefst 13 teams mee deden en het aantal ieder jaar oploopt?
– De Grote Drielsche Kwis 2019 een hoofdprijs aan de winnaar uitreikt van maar liefst 250,-
– Nieuwsgierig? Lees snel verder!

De kwis bestaat uit zo’n 50 zeer uiteenlopende vragen in verschillende categorieën, zoals cultuur, sport, weetjes uit Driel of bijvoorbeeld “doe opdrachten”. Alles kan!

Voorbeeld: Het gaat niet alleen over oud Driel, maar vragen kunnen zijn van: Wat staat er op het bord bij het bord op het kunstgrasveld vd voetbalclub. Fiets of auto klaar. ! teamlid kan er even naar toe.Tot hoe lang stond Justin Bieber op 1 met het nr….. Deze vraag kun je van internet halen. Tot wat was de bijnaam van de familie Derksen…. Poepedet. Dit weten de ouderen bijna allemaal. Belangrijk is dus dat alle generaties vertegenwoordigt zijn. Dan kun je voordeel hebben!
Maak een team van 4 (aangeraden wordt met meer) tot maximaal 10 personen bestaande uit minimaal 1 persoon uit Driel. Zorg dat je een gezellig thuishonk hebt voor je team met laptop/tablet incl. internet. Zet fietsen of een auto klaar voor de interactieve vragen in en rondom Driel. Vergis je niet want zowel jong en oud kunnen je net de punten voor de winst bezorgen. Volop spanning en gezelligheid zijn gegarandeerd!
Details volgen nog, maar we verklappen vast het volgende: De kwis vind plaats op maandag 1 juli en de avond van de uitslag is 4 juli. Op deze 2e avond zijn dit jaar extra bonuspunten te verdienen, voorafgaand aan de prijsuitreiking. Het beloofd een leuke editie te worden, dus noteer de data maar vast in je agenda.
Doe mee, stel zelf een team samen, of speel voor de clubkas van je vereniging!
Vanaf heden is de inschrijving (per team 15,-) geopend.

IMG-20160629-WA0017

Vul onderstaand formulier in meld je aan:

    Teamnaam (verplicht)

    Teamcaptain (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Je e-maildres (verplicht)