Inschrijving van het Kersenfeest darttoernooi is weer geopend! Kan vanavond ook nog. 

Dinsdag 26 juni 2018 zal in de feesttent in Driel de tweede editie plaats vinden van het 1e PL installaties Darttoernooi mede georganiseerd door de plaatselijk dartclub de Rijnvogels.

De Rijnvogels zijn gehuisvest aan de Drielse Rijndijk bij het Duivenveldje. In 2007 is deze club opgericht door een aantal enthousiaste darters met de intentie om wekelijks een gezellige avond te hebben. In de loop van de jaren is het ‘clubhuis’ van de Rijnvogels darts gaan ademen.

Dartclub de Rijnvogels

Dit jaar zijn de Rijnvogels voor de 2e keer van de partij tijdens Kersenfeest Driel met een Darttoernooi. Met hun ervaring in de organisatie van diverse dart evenementen is dit een aanwinst voor Kersenfeest Driel. Naast het bezoek van bekende darters zijn de Rijnvogels ook bekend met liefdadigheid. Met dit liefdadigheidstoernooi kwam Dartclub de Rijnvogels volop in de media.

Het darttoernooi zal in tegenstelling tot vorig jaar enkel bestaan uit de funklasse met als hoofdprijs een wisselbeker.Geef je op via activiteiten@kersenfeestdriel.nl of kom naar de feesttent!

Zou jij liever vaker een wedstrijdje gooien? Iedere maandag avond gooien de leden van Dartclub de Rijnvogels onderling in wedstrijdverband. Daarnaast zijn er regelmatig toernooien van Rivierenland Dartsbond en ADO bij het clubhuis van de Rijnvogels. Diversen teams van de Rijnvogels gooien hier competities.

Datum               : Dinsdag 26 juni 2018

Locatie                 :Feesttent Patrijsstraat

Leeftijd              :Vanaf 16 jaar

Deelname          :Individueel

Inschrijfgeld      :geen

Opgeven             :activiteiten@kersenfeestdriel.nl

Organisatie        :Dartclub de Rijnvogels Driel